Безплатна доставка при поръчка над 100лв.
Изпрати запитване

Политика за поверителност

Защитата на личните данни и опазването на личната и финансовата информация на нашите клиенти ни е особено важно. Затова обработваме Вашата информация изключително въз основа на приложимото законодателство, конкретно Общия регламент 2016/670 (по-известен като GDPR ), Закона за защита на лични данни ( ЗЗЛД ) и Закона за електронната търговия ( ЗЕТ ). Моля, разгледайте тази декларация, в която Ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни от страна на (последващо Ние или Дружеството). В тази декларация ви информираме за най-важните аспекти от обработването на Вашите данни на нашия уебсайт. С нея също така Ви информираме за сроковете и правните основания да събираме, обработваме, съхраняваме, използваме, унищожаваме и защитаваме личната Ви информация, доколкото с нея Вие не ни давате изричното си съгласие да вършим това.

Вашите лични данни се съхраняват и използват съобразено Регламент 2016/679 (Общ регламент относно защитата на данните) и Законта за защита на личните данн (ЗЗЛД) и подзаконовите актове по прилагането му.

Какви лични данни обработваме?

За да може да усъществим вашата поръчка, потребителя предоставя следните данни:

- имена

- email адрес

- адрес за доставка

- телефон

Тези данни се запазват и се използват по следния начин:

- email адреса е необходим за да изпратим потвърждение за получаване на поръчката ви, също така ще получите известие когато изпратим пратката

- имената, адреса за доставка и телефона са необходими за да обработим поръчката и да изпратим пратката до адреса на клиента. При обработка на поръчката е възможно наш служител да ви се обади. Куриерската фирма също може да ви потърси на телефона, когато доставя пратката. Ще получите СМС когато пратката ви пристигне в офис на куриер.Съгласието за предоставяне на тези данни на куриерската фирма е неотменна част от отношенията с AutoKazakov.bg. Няма възможност за отказ от тази точка, осве в сличаите, в които избирате възможността за взема на стоката от наш офис.

AutoKazakov.bg автоматично запазва вашият IP адрес с цел предотвратяване на измами.

 

Защитена ли е моята информация?

За да защити Вашата информация по време на предаването й, AutoKazakov.bg използва Secure Sockets Layer (SSL) протокол, който криптира информацията, която въвеждате.

Какво са бисквитките?

Уеб сайтовете използват бисквитки, за да предложат персонализиране на потребителите и да събират информация за използването на уеб сайта. Много уеб сайтове използват бисквитки и за съхраняване на информация, която се използва за съгласуване между секциите на сайта, например кошница за пазаруване или персонализирани страници. При надежден уеб сайт, бисквитките могат да подобрят разглеждането, разрешавайки на сайта да научи какви са вашите предпочитания или позволявайки ви да пропуснете задължителното влизане с потребителско име и парола при всяко посещение на уеб сайта.

 

Продължителност за съхранението на данни

Вашите лични данни се съхраняват само толкова колкото е необходимо за изпълнение на нашите услуги. Възможно е да се наложи по-продължително съхранение поради законови или правни наредби.

Вашето право на информация и отказ

Вие може да изискате безплатно информация относно личните данни, които са били запазени от AutoKazakov.bg.  Може по всяко време да оттеглите съгласието си за бъдещо използване на вашите лични данни. Имате право по всяко време да откажете вашите лични данни да бъдат събирани и обработвани, също така може да поискате да бъдат заличени или коригирани. За целта изпратете имейл на kazakovst@gmail.com. Имате опция да изтриете Вашия профил от настройките на профила в сайта.

 

AutoKazakov.bg не съхранява информация за Вашите дебитни и кредитни карти.

Други

Ако изберете да посетите AutoKazakov.bg, както онлайн, така и във физически обект, Вашето посещение или спор относно поверителността стават обект на настоящите общи условия. За неуредените в настоящите общи условия въпроси се прилагат разпоредбите на действащото в Република България законодателство.

Връзка с нас

В случай че имате въпроси, свързани с Политика за защита на личните данни в AutoKazakov.bg, събирането и обработването на Вашите лични данни по време на използването на AutoKazakov.bg, можете да се обърнете към нас на e-mail адрес : kazakovst@gmail.com